KLANTEN

Kamerman Kracht In Ontwikkeling werkt o.a. voor:

Ervaringen van klanten

“Ik heb Helen als een meer dan betrokken en professionele coach ervaren. Snel ‘up-to-speed’ met de issues die bij mij als persoon maar ook op ‘de werkvloer’ ’tegenhielden’. Zij gaf mij hierdoor een prachtig inzicht en zeer bruikbare ‘handreikingen hoe effectiever in mijn functie maar nog belangrijker ook als persoon te werk te gaan.”

– Hein Barnhoorn, Marketing Manager Chellomedia

“Er komt een punt in je carrière dat veel leeraspecten de revue zijn gepasseerd. Daar kun je veel mee bereiken, maar als het gaat om persoonlijke kracht of groei, dan is het bereik beperkt. Een persoonlijke coach met zorgvuldig bepaalde doelstellingen, hebben voor mij een bijzondere toegevoegde waarde gehad op mijn persoonlijke ontwikkeling en de bewustwording van mijn eigen handelen en mijn visie op mijn omgeving. Het is een keuze om te investeren in jezelf, deze inspanning te leveren en jezelf te kunnen blijven ontwikkelen, op eigen kracht. ”

– Albert Oostendorp, Head of Middle Office Netherlands IB Service & Operations RBS

“Dank je wel, Helen, voor je begrip. Ik heb er enorm veel aan gehad. Geweldig!”

– Albert Plesman, Program Manager at Cisco Systems

“Ik heb Helen ervaren als een zeer prettige en professionele coach. Met een persoonlijke en warme benadering is zij uitstekend in staat om de juiste zaken boven tafel te krijgen. In haar aanpak heb je zelf de regie over de zaken die besproken worden. Je zit echt zelf aan het stuur van je eigen ontwikkeling. De inzichten die ik dankzij haar begeleiding heb opgedaan bieden mij de mogelijkheid om stappen te maken in mijn carrière.”

– Tim de Bree, Marketeer Hypotheken Intermediair

“Helen is een erg prettige en vakkundige coach. Dankzij Helens warme, begripvolle maar ook scherpe coaching heb ik meer zelfvertrouwen, herken ik mijn eigen drempels en ben ik makkelijker in staat er overheen te stappen. Ook ben ik veel beter in staat om naar mezelf te kijken wat nog steeds tot blijvende groei en ontwikkeling leidt.”

– Ramon Verwoest, eigenaar Veranda

“Helen heeft deze lessen en bijeenkomsten zeer vakkundig begeleidt en voor de veiligheid en vertrouwen gezorgd. Hierdoor heb ik het als zeer prettig ervaren. Helen heel veel dank voor jouw prettige en inspirerende inzet, waarbij ik altijd het gevoel had dat het belang van de student altijd voorop stond. ”

– Student IBO Business School Executive MBA

“Mijn dank gaat uit naar Helen Kamerman voor de plezierige sessies, de openheid en alle interactieve en leerzame momenten. Dank voor alle eerlijke feedback en mooie groepsmomenten! Ik heb het als zeer constructief en leerzaam ervaren. De bewustwording van een aantal punten zal zeker in de praktijk worden toegepast. Continue leren en bezig blijven met reflectie zal een van mijn kernpunten worden en blijven na de MBA sessies. Nogmaals dank voor alle inzichten, open sfeer en vertrouwdheid! ”

– Student IBO Business School Executive MBA